top of page

PRIMAVERA

CORPORALS I CURES BÀSIQUES PER LA PELL

QUE LA PRIMAVERA NO ET DEIXI PETJADES A LA PELL!

Tot i que la neteja i hidratació diària són les cures mínimes per tenir la pell en bon estat, durant l'hivern solem "descuidar-la" una mica. El resultat d'aquests "oblits" és una pell resseca, apagada i amb una important quantitat de cèl·lules mortes que impedeixen la seva correcta oxigenació i li resten part de la seva bellesa natural.

La pell es regenera constantment. Aquest procés natural de renovació cel·lular dura uns vint dies i consisteix a eliminar les cèl·lules mortes que queden a la superfície cutània. No obstant això, hi ha múltiples factors (clima, pol·lució, tabac, malalties, manca de cures cosmètics o el pas dels anys) que poden alentir aquest procés natural. Per evitar que aquestes cèl·lules s'acumulin a la capa còrnia i impedeixin l'oxigenació de la pell, has d'ajudar-la amb gels exfoliants que afavoreixin la descamació i tractaments oxigenants que li retornin la seva vitalitat. Tant la cosmètica d'ús diari com els tractaments realitzats en cabina tenen la missió d'activar la respiració cel·lular, neutralitzar l'acció dels radicals lliures i tornar-li la vitalitat.

Un tractament per a cada edat
Totes les pells necessiten una injecció d'energia en aquesta època de l'any, però en funció de l'edat i del tipus de pell necessitarem un tractament determinat.

 

En pells joves
Durant l'adolescència i joventut solen aparèixer barbs i punts negres a causa de l'augment de mida de la capa còrnia de la pell a la vora del fol·licle pilós. Per evitar la seva antiestètica aparició i mantenir la bellesa de la pell, a més d'una neteja diària i una exfoliació profunda, cal hidratar i protegir-la amb productes que no continguin ni greixos ni olis en la seva composició. A EVA ORGA estètica disposem de diferents productes per la neteja diaria i setmanal.

 

A partir dels 25 anys
A partir d'aquesta etapa, a més de les atencions bàsiques, haurien de realitzar tractaments vitaminats en cabina. El protocol comença amb una neteja i exfoliació, un massatge amb un concentrat aromàtic, digitopressió amb olis essencials i una mascareta. Com a toc final s'aplica una crema rica en vitamina C per aportar elasticitat a la pell.

Llegir més sobre Netejes Facials

 

Sobre els 35 o 40 anys
Amb el pas del temps, les necessitats van canviant pel que a més d'oxigenar la pell, cal proporcionar vitalitat i lluminositat extra. Un dels millors tractaments és una combinació d'àcids làctic, glicòlic i cítric que exfoliarán la pell, activen el metabolisme cel·lular i afavoreixen la retenció d'aigua a nivell epitelial per mantenir el seu equilibri hídric. A més a més s'aplicarà una mascareta rica en àcid hialurònic o col·làgen segons el tipus de pell.

Llegir més sobre Netejes Facials

 

La maduresa
Els tractaments d'oxigenació són essencials per tornar el to i la vitalitat perduda. Neteja i peeling són el primer pas per aconseguir una pell radiant, però necessitarem l'ajuda de cosmètics i aparells especialitzada per transportar oxigen a les cèl·lules, que comencen a alentir les seves funcions. Aquesta acció oxigenant i desintoxicant dels cosmètics juntament amb l'ajuda regenerant del massatge recupera l'acció metabòlica de la pell perquè es torni més activa i mostri la seva bellesa natural. Per fer un tractament de xoc més complet, es pot fer una microperforació dèrmica per incrementar i canalitzar l'absorció d'actius i la formació de col·làgen i elastina.

Llegir més sobre Microperforació Dèrmica

CUIDA'T DURANT LA PRIMAVERA PER ARRIBAR RADIANT A L'ESTIU!

A mesura que passa l'hivern l'acumulació de grassa i cel·lulitis en zones no desitjades augmenten, i com si amb això no n'hi hagués prou, ara comença l'època en que les zones que fins ara estaven amagades comencen a destapar-se: braços, cames, abdomen, escot...  Per això, la primavera, és el millor moment per posar apunt el nostre cos.​ A EVA ORGA estètica disposem de dos tractaments estrella aquesta època: Lipolàser amb Radiofreqüència i Microperforació Dèrmica.

Lipolàser amb Radiofreqüència

Ajuda a reduir contorn i volum de forma localitzada a la vegada que fem dieta i esport. Ideal per zones grans com l'abdomen, les cames o els braços. Aquest tractament no altera el metabolisme; sense dolor, de forma ràpida i còmoda amb sessions curtes de 30 minuts.

Llegir més sobre Lipolàser amb Radiofreqüència

Microperforació Dèrmica

La microperforació dèrmica treballa a un nivell més profund, canalitzant i incrementant l'absorció d'actius. Reafirma, tensa i rejoveneix la pell, i ajuda a la eliminació de cel·lulitis. Ideal per zones com braços, papada, mitja esquena,...

Llegir més sobre Microperforació Dèrmica

bottom of page