top of page

LÍFTING I TINT DE PESTANYES

Una mirada fresca, jove, i radiant!

QUÈ ÉS?

El lífting de pestanyes amb tint és un tractament indolor per moldejar les pestanyes allargant-les i enfosquir-les amb un tint, creant un efecte similar a les extensions de pestanyes o una màscara de rimel. Una variant natural per anar sempre arreglades amb una mirada radiant, fresca i desperta!

 

DIFERÈNCIES LÍFTING I PERMANENT DE PESTANYES

El lífting de pestanyes és semblant a la permanent de pestanyes. En el lífting, les pestanyes naturals es moldejen des de la base, allisan-les, pujant-les i estirant-les suaument, pel que semblaran visiblement més llargues.

La permanent doblega les pestanyes naturals sobre tubets, i llavors semblen més curtes per culpa de la curva.

 

COM FUNCIONA?

Moldejar les pestanyes per aconseguir un efecte de més longitut és possible gràcies a la nova tecnologia de LVL Noveau Lashes. S’utilitzen uns coixinets de silicona especials, que s’ajusten agradablement a la parpella. Damunt el coixinet de silicona s’apliquen els diferents gels i el tint de pestanyes.

 

El tractament dura aproximadament una hora, i després, el lífting dura entre 5 i 8 setmanes segons la pestanya natural de cadascú, i es pot repetir en qualsevol moment ja que no danya les pestanyes naturals.

T'ajudem?

¡Bien! Mensaje recibido

bottom of page