top of page

GUÍA DE BELLESA PER A NÚVIES

Per una núvia, el dia de la seva boda serà un dels més importants a la seva vida, i és per això que a EVA ORGA estètica donem un servei molt personalitzat en tots els tractaments. La núvia és la protagonista de la seva boda, i per això és important estar espectacular i lluir radiant, però sense deixar de ser ella mateixa i mostrar un look natural i còmode. En aquesta guía de bellesa per a la núvia trobaràs tot tipus de tractaments per arribar perfecte el dia de la teva boda!

TRACTAMENTS FACIALS

Abans del gran dia, s’ha de preparar la pell per lluir radiant i poder fer un bon maquillatge!

Et proposo una neteja facial bàsica per renovar les cèl·lules que consisteix en una neteja profunda amb peeling, vapor, extracció, massatge per activar la circulació amb vitamina C per donar lluminositat al rostre, mascarilla, sèrum i crema final. Per pells més castigades i menys cuidades es pot fer una doble sessió. Si la pell mostra unes altres necessitats hi ha un ventall molt ampli de tractaments facials per a cada tipus de pell.

Veure més sobre tractaments facials

BELLESA DE MANS I PEUS

Les teves mans seran el centre d’atenció durant la boda; l’hora dels anells, ulls curiosos, fotografies,...

La manicura més utilitzada en núvies és la semipermanent, ja que té una llarga duració i duresa que farà que cap copet te l'esguerri ! En casos d’ungles molt curtes o mossegades es pot fer un allargament amb ungles de gel.

Si les mans estan resseques s’aplica un tractament de parafina perquè es vegin més suaus i boniques.

Veure més sobre manicures

 

I no ens oblidem dels peus, una bona pedicura et farà lluir uns peus hidratats i cuidats, i unes ungles arreglades a conjunt amb les mans.

Veure més sobre pedicures

LÍFTING DE PESTANYES

Una mirada natural per enlluernar al nuvi!

El tractament estrella per a núvies és el lifting de pestanyes. L’efecte dura fins a 6 setmanes! És ideal per accentuar la mirada el dia de la boda, i marxar de lluna de mel sense preocupacions, i sortir fantàstica a totes les fotos! El tractament potencia la llargada de les teves pestanyes i l'espessor. A més a més inclou un tint de pestanyes que fa l’efecte màscara de manera molt natural.

Veure més sobre lífting de pestanyes

TRACTAMENTS CORPORALS

Els preparatius d’una boda poden ser estressants… et proposo un tractament relaxant que et  deixarà la pell iluminada per el gran dia!

Un peeling corporal amb sals marines i olis essentials t’ajudarà a renovar les cèl·lules mortes, i amb un massatge d’olis essentials acabaras amb la pell suau i brillant, apunt per lluir amb qualsevol vestit. A més a més serà una hora de relax que t’ajudarà a controlar els nervis pre-boda!

Tampoc ens podem oblidar de la depilació corporal i facial: Cames, angonals, aixelles, llavi superior i disseny de celles.

Veure més sobre tractaments corporals o depilació

MAQUILLATGE

La cirereta del pastís, un procés clau per arribar el dia de la boda més tranquil·la i segura!

Per escollir un bon maquillatge es realitza una prova una setmana o dues abans de la boda. Es mira el vestit i el pentinat que has escollit i es miren fotos de diferents estils de maquillatge. A partir d'aquí fem dues proves diferents perquè puguis escollir,  i si cal, en fem més!

Veure més sobre maquillatge

T'ajudem?

¡Bien! Mensaje recibido

bottom of page