top of page

PRESSOTERÀPIA

Elimina líquids, grasses i toxines amb l'última tecnologia!

QUÈ ÉS?

La pressoteràpia és un mètode terapèutic utilitzat tant en fisioteràpia com en estètica per estimular el drenatge limfàtic i la circulació perifèrica. al mateix temps que corregeix alteracions del sistema circulatori mitjançant l’aplicació de pressions sobre diferents parts del cos.

Els beneficis de la pressoteràpia són els següents:

– Millora el sistema circulatori, augmentant l’oxigen en el cos i disminuint la tensió sanguínia.

–Millora el sistema limfàtic, en nodrir millor les cèl·lules i eliminar toxines, al mateix temps que s’estimula el sistema immunològic.

– Estimula i tonifica músculs i articulacions, ajuda a relaxar-los i alleuja la fatiga proporcionant una agradable sensació de benestar.

– Relaxa els músculs abdominals i intestinals, millorant el funcionament de l’aparell digestiu, ajudant a corregir el restrenyiment…

Aquests beneficis queden reflectits en el nostre cos, sent la pressoteràpia un complement ideal per aprimar, a més de constituir una tècnica molt utilitzada en medicina esportiva.

Aconseguim alleujar, significativament, molts problemes de salut com el reumatisme, les migranyes, l’estrès, la cel·lulitis edematosa, la retenció de líquids, varius, millora de la circulació, quan existeixen problemes en postoperatoris, és un gran aliat en els tractaments pre i post-liposucció, cames cansades, de gran ajuda en tractaments de cavitació, i acumulació de líquids; aconseguint un perfecte drenatge limfàtic, a través del que s’eliminen toxines i greixos acumulats.

En l’embaràs, millora l’aspecte de la pell, evita la sensació de pesadesa en les cames, prevé els riscos de possibles trombosis venoses en el període final i durant el part. Després del part, ajuda a recuperar la figura; utilitzant-se també en el tractament de les alteracions orgàniques que causa la menopausa, com la inflor localitzada, cel·lulitis, osteoporosis, dolors musculars, sobrepès etc.

COM FUNCIONA?

El tractament de pressoteràpia s’efectua introduint les extremitats inferiors en unes botes pneumàtiques amb una doble paret que forma una càmera inflable, on amb ajuda d’un compressor s’insufla aire a una pressió correctament dosada a cada zona. S’obté un massatge per estimulació mecànica, des dels peus fins a la zona abdominal, aplicant diverses pressions sobre cada zona amb moviments de bombament i embranzida, activant la circulació, corregint així alteracions en el sistema circulatori i/o limfàtic.

Es tracta d’una tècnica poc invasiva, sense riscos, que pot aplicar-se en totes les edats i que proporciona a més una agradable sensació de relaxació i benestar. És un dels millors mètodes per lliurar-se de la cel·lulitis, modelar el cos, eliminar toxines i sentir-se bé.

T'ajudem?

¡Bien! Mensaje recibido

bottom of page