top of page

MÈTODE SYMMED

Moldeja el teu cos sense cirurgia!

QUÈ ÉS?

El mètode Symmed potència les teràpies de diatèrmia per radiofreqüència, mesoteràpia virtual i cosmètica funcional, aconseguint la tecnologia estètica més avançada i eficaç, indolora i no invasiva que ofereix els millors resultats en tractaments facials i corporals. Incorporem protocols específics personalitzats segons la necessitat de cadascú:

- Tractaments facials: efecte lífting, oval facial, arrugues i flacidesa o bosses i ulleres.

- Tractaments corporals: remodelant, cel·lulitis, reafirmant, postpart, drenant i relaxant muscular entre altres.  

 

A Eva Orga estètica oferim un nou equip únic i integral que aconsegueix múltiples efectes:

- Lipolític, que facilita i augmenta la degradació dels greixos del teixit adipós.

- Reafirmant, gràcies a la contracció, estimulació i recuperació de l'estructura de les fibres de col·lagen.

- Antiedat, que accelera la mitosi cel·lular i indueix la regeneració del col·lagen, promou la renovació cel·lular i amb això millora els teixits.

- Sedant, sobre les terminacions nervioses, relaxant les fibres musculars i disminuint la tensió.

Drenant, per l'activació del metabolisme.


 

COM FUNCIONA?

La diatèrmia per radiofreqüència produeix un increment de temperatura en els teixits interns, a causa del pas del corrent oscil·lant que genera calor. Aplicada per contacte sobre la pell, mitjançant elèctrodes capacitius i resistius, aconsegueix activar el metabolisme del teixit i estimular la circulació sanguínia i limfàtica en zones molt concretes del cos.

 

Per la seva banda, la mesoteràpia virtural HPC és l'energia resultant de la modulació de la diatèrmia per radiofreqüència capacitiva, augmentant la quantitat i profunditat de penetració de substàncies en la pell perquè els principis actius dels cosmètics funcionals puguin arribar a l'interior de les cèl·lules i actuar amb la màxima eficàcia. Aquesta avançada tècnica està indicada per a tractaments facials com a efecte lífting, remodelació de l'oval de la cara, arrugues i flacciditat, bosses i ulleres, i acne cicatricial. Pel que fa als tractaments corporals, hi ha el remodelant, el reafirmant, el drenant, l'eliminació de cel·lulitis, cicatrius i estries, postpart i relaxant muscular.​

El tractament corporal consta de 6 a 12 sessions, depenent del diagnòstic, i el tractament facial constarà de 6 sessions. Tindràn una durada de 50 minuts aproximadament. 

T'ajudem?

¡Bien! Mensaje recibido

bottom of page