top of page
radio.jpg

RADIOFREQÜÈNCIA

Corporal i facial

QUÈ ÉS?

És l'última innovació en tractaments no invasius de remodelació corporal i reafirmació, tant a nivell facial com corporal. Realitza tractaments ràpids, agradables, sense dolor, ni efectes secundaris, gràcies a un escalfament controlat a nivell dèrmic i subdèrmic. La radiofreqüència duo, és l'única capaç de tractar simultàniament el teixit gras per remodelar la silueta i la dermis per retornar a la pell finor i fermesa.

 

A nivell facial, és útil per aconseguir un efecte lifting ja que redefineix l'oval i el coll, aixeca els pòmuls i les celles i remodela el contorn dels ulls.

 

A nivell corporal, redueix la cel·lulitis, millora les estries, elimina els cúmuls grassos localitzats i aconsegueix una pèrdua de volum.

 

 

COM FUNCIONA?

L’equip Accent és una font d'escalfament de radiofreqüència per a aplicacions mèdiques i estètiques. Basa la seva acció en una doble tecnologia en una sola plataforma. Els capçals de l'Accent, generen de forma controlada i homogènia una calor terapèutic de fins 20mm de profunditat, per arribar a les zones amb greix. Allibera toxines, reactiva la micro-circulació i el drenatge limfàtic, amb la consegüent reducció de volum i allisament de la pell de taronja. A nivell Accent dèrmic, la calor provoca la contracció de les fibres de col.lagen i la producció de fibres noves, per retornar a la pell les característiques d'una pell jove.

 

El nombre de sessions és variable, però es consideren necessàries un mínim de 3 a 6 sessions per l'obtenció d'uns resultats acceptables.

 

Aquest tractament és ideal per a aquelles persones que vulguin millorar el seu aspecte físic sense passar per quiròfan.

 

PREGUNTES FREQÜENTS:

- Què és l’energia electromagnètica?

L'energia electromagnètica consisteix en ones de camps elèctrics i magnètics que es propaguen a través de l'espai, i es traslladen a la velocitat de la llum. A l'espai on es troben aquestes ones se l'anomena camp electromagnètic. Els aparells com l'assecador de cabell, els forns elèctrics, els estèreos, etc. produeixen camps de diversa intensitat.

- Què és la radiació de la radiofreqüència?

La radiació és la propagació d'energia a l'espai en forma d'ones o partícules. Són ones d'energia elèctrica i magnètica en moviment simultani (radiació) en l'espai. La Radiofreqüència forma part de l'espectre electromagnètic. Arriba fins les ones electromagnètiques amb freqüència entre 3 kHz i 300 GHz.

 

- Com actúa?

Aconseguim que la dermis s’escalfi fent passar energia de radiofreqüència a través d'ella amb un aplicador de mà, aquest aplicador emet energia i amb això, al escalfar el col.lagen de les capes més internes aconseguim primer una tensió d'aquest i segon una neo formació de nou col.lagen.

 

- Quines zones es pot tractar?

La tecnologia Accent es realitza tant a nivell facial com a corporal ja que disposa d'una doble tecnologia en una sola plataforma.

 

- Quant de temps dura la seva aplicació?

El tractament pot durar entre 45 minuts i 1h. Es realitza una sessió mensual.

 

- Quan podré observar els resultats?

El primer efecte és immediat, s'observa una pell més tensa i rejovenida. El segon efecte és més tardà i s’observa en passar uns dies. Per veure els beneficis totals del procediment, el pacient ha d'esperar entre quatre i sis mesos fins que l'estirament i la producció de col.lagen es completi i redueixi la mida de l'adipòcit.

 

- Què se sent mentre s’està realitzant el tractament?

El tractament és indolor i, com a tal, no requereix anestèsia. Durant el procediment, els pacients experimenten una sensació de calor breu i periòdica, a mesura que apliquem ones de RF en les diferents zones de la pell.

 

- Quant de temps duraran els efectes del tractament?

La radiofreqüència provoca un estirament immediat de l'estructura del col.lagen, que continua tibant al llarg del temps. Alguns informes elaborats per metges experts indiquen que els resultats perduren en el temps i són dependents del procés natural d'envelliment de cada pacient.

 

- Què és el col·làgen?

El col.lagen és una fibra bàsica que suporta l'estructura de la pell. Amb el pas del temps, el col.lagen s'esgota o es deteriora pels efectes del sol o d'altres factors mediambientals.

 

- Quan de temps he d’esperar a fer vida normal?

Podeu fer una vida normal immediatament després de l'aplicació del tractament. Alguns experimenten un lleu envermelliment, però sol desaparèixer en poc temps. No cal cap cura especial després del tractament, encara que es recomana utilitzar un filtre solar com a part d'una bona cura de la pell.

 

- Quin és el seu preu?

Sessió corporal: 90€ Sessió facial: 75€

 

Contraindicacions:

- Embaràs

- Problemes de pell: irritació o psoriasi

- Flebitis i problemes de coagulació

- Càncer

- Tractament hormonal en curs o lesió maligna

- Malaltia activa del col·làgen

- Malaltia vascular

- Portador de DIU metàl·lic

- Presa de isotretinoïna (Accutane) en els últims 6 mesos

- Marcapassos o desfibril·lador automàtic (AICD)

- Malalties tipus diabetis, insuficiència renal, etc. (sense supervisió mèdica)

- Irritacions cutànies cròniques (per exemple urticària)

- Pròtesis metàl·liques extenses a la zona de tractament

- Consideracions especials a tenir en compte

- Intervencions quirúrgiques recents

- Persones sota medicació

- Persones que hagin utilitzat recentment (en els darrers 6 mesos) Isotretinoïna (Accutane)

- Persones que hagin utilitzat recentment (en l'últim mes) ingerts dèrmics

- Persones a les que se li hagin implantat grànuls hormonals

T'ajudem?

¡Bien! Mensaje recibido

bottom of page